Choose Language: AT / BE / CHDE / CHFR / CHIT /CZ / DE / DK / EN / ES / FI / FR / IT / NL / NO / PL / PT / SE
landing-page-se.png

Vad är Cisco Meraki?

En 100% molnhanterad nätverkslösning:

Cisco Meraki är en komplett molnhanterad nätverkslösning som täcker trådlöst, switchar, säkerhet, WAN-optimering och MDM, och som hanteras centralt över nätet via en enda kontrollpanel. Meraki omfattar integrerad maskinvara, programvara och molntjänster. Den här molnarkitekturen är lätt att använda och hjälper dig att lösa nya affärsproblem och sänka driftskostnaderna samtidigt som ditt företag positioneras som expert på det nya, populära och spännande området molnbaserad nätverkshantering.
 
Image

Ledande på området molnhanterade nätverk:

Det här är Ciscos snabbast växande affärsenhet med beräknade årsintäkter på en miljard dollar (tio gånger större än vid övertaget 2012). För närvarande har över 450 000 aktiva kunder Meraki-baserade nätverk, och det finns tiotals miljoner anslutna enheter över hela världen.

Tech Data hjälper dig att få dina Cisco Meraki-produkter och licenser enkelt med InTouch, vårt system för onlinebeställning dygnet runt. Det hjälper dig att generera intäkter snabbare.
Image

Varför bygga en Meraki-verksamhet?

  • Snabbt och enkelt att sälja
  • Bra rabatter vid deal registrering
  • Generera leads i hög takt
  • Lyhörd och trevlig support
  • Redo för hanterade tjänster

Resurser som hjälper dig att bygga upp en framgångsrik Meraki-verksamhet

Cisco-certifiering och introduktion

Cisco-certifiering och introduktion

Meraki-utbildning

Meraki-utbildning

Pipeline

Pipeline

Vertikala marknader

Vertikala marknader
Tech Data kan hjälpa dig att bli en registrerad Cisco-återförsäljare. Ditt lokala Tech Data-team/ditt lokala MBA-team ger bästa tänkbara stöd till introduktion och verksamhetsstart för Cisco-återförsäljare. Teamet erbjuder experthjälp vad gäller alla aspekter av Ciscos program, rutiner och incitament, liksom råd om utbildning, specialisering och affärsutveckling.

När du har fått din introduktion och blivit registrerad som Cisco-partner behöver du känna till hur man registrerar potentiella Meraki-avtal på Ciscos webbaserade CCW-plattform.

För att kunna genomföra Cisco Meraki-affärer måste du som partner också ha uppnått certifieringsstatusen Cisco Select Partner. Tech Data hjälper sina partners med det genom att erbjuda så kallade Select Bootcamps som ger stöd på vägen mot Select-certifiering. Du hittar datum för lokala Tech Data Select Bootcamps genom att besöka kontakta cisco@techdata.nu

Registrera dig på Meraki Partner Portal här http://merakipartners.com/RegistrationForm
 
 
Tech Data tillhandahåller så kallad 360 Meraki-utbildning som omfattar ämnen som hur Meraki kan positioneras och hur man installerar Meraki-produkterna. Kontakta ditt lokala Tech Data-team för utbildningsscheman för 360 Meraki.

Kommande värdbaserade introduktionswebinarier för Meraki, liksom tidigare inspelade sessioner, hittar du här: https://meraki.cisco.com/webinars

Certified Meraki Networking Associate (CMNA). Här kan du registrera dig för kommande endagskurser med praktik på plats: http://merakipartners.com/apex/CMNASessions (kräver inloggning på Meraki Partner Portal, se informationen i avsnittet ovan)

Om du redan är CMNA kan du få en 90-minuters uppdatering här: http://merakipartners.com/apex/CMNARefreshSessions (kräver inloggning på Meraki Partner Portal). På så sätt kan du hålla dina produktkunskaper uppdaterade och förnya dina licenser för den kampanjutrustning som du fick efter den ursprungliga utbildningen.

Säljträning – Kontakta ditt lokala Tech Data-team.
Cisco kan hjälpa dig att bygga upp en pipeline kring Meraki. Med följande tjänst (som du måste vara Meraki-partner för att komma åt), kan du som partner kontakta intresserade slutanvändare med innehåll som är anpassat till specifika vertikala marknader. Det finns e-postmallar som du som partner kan använda för att bjuda in slutanvändarna till utbildningssessioner med Cisco som värd. Varje partner får en unik hänvisningskod som anges i länkarna till inbjudningarna och som gör att Cisco kan se vilken partner som har fått en viss slutanvändare att delta i en session. För vissa av våra partners som redan säljer Meraki aktivt har det här visat sig vara en mycket effektiv metod för pipeline-generering.
Cisco Meraki är framgångsrikt inom de flesta branscher, men särskilt bra har det gått på de vertikala marknaderna detaljhandel, utbildning, sjukvård samt service och turism.

Här hittar du vertikalspecifik information och fallstudier:

Retail            

Product - #FULLSTACK

Se till att du distribuerar Meraki Full Stack för att maximera dina intäkter:Trådlöst (MR)

Trådlöst (MR)
11 modeller
Multigigabit
802.11ac
 

Säkerhetskameror (MV)

Säkerhetskameror (MV)
Inomhus/utomhus
HD-inspelning

Meraki Insight

Meraki Insight
hjälper IT-administratörer att optimera
slutanvändarnas upplevelse.
 

Switching (MS)

Switching (MS)
11 modeller
16-48 GE portar

 

Systems Manager (SM)

Systems Manager (SM)
Mobil hantering.
Kostnadsfri provversion här

Säkerhet och WAN (MX)

Säkerhet och WAN (MX)
8 modeller
50-10.000 klienter
Upp till 1 Gbps

Meraki Wireless Health (MWH)

Meraki Wireless Health (MWH)

förenklar optimeringen
av det trådlösa nätverket.

Meraki GO/Enterprise

Meraki GO/Enterprise
 För din företagsstorlek!
Om du vill ha mer hjälp med Meraki, Ciscos registreringsnivåer, CCW med mera....

KONTAKTA DITT LOKALA TECH DATA-TEAM på