Choose Language: AT / BE / CHDE / CHFR / CHIT /CZ / DE / DK / EN / ES / FI / FR / IT / NL / NO / PL / PT / SE
landing-page-no.png

Hva er Cisco Meraki?

En 100 % administrert nettverksløsning:

Cisco Meraki er en komplett, skybasert nettverksløsning som omfatter trådløstilkobling, svitsjing, sikkerhet, WAN-optimering og MobileDeviceManagement, sentralt administrert over Internett via et enkelt dashboard. Meraki innbefatter integrerte maskinvare-, programvare- og skytjenester. Denne brukervennlige arkitekturen vil gjøre det mulig for deg å løse utfordringer i virksomheten din og redusere driftskostnader, samtidig som den posisjonerer bedriften din som en ekspert i en ny og spennende verden av skybaserte nettverkstjenester.
Image

Lederen innen skybaserte nettverkstjenester:

Dette er Ciscos raskest voksende virksomhet, med en forventet årlig omsetning på 1 milliard USD (10x vekst siden overtakelsen i 2012). For øyeblikket har vi omtrent 450 000+ aktive kunder for Meraki-baserte nettverk, med titalls millioner av enheter koblet sammen globalt.

Tech Data hjelper deg med å få Cisco Meraki-produkter og -lisensener på en enkel måte med vårt døgnåpne webshop InTouch.
Image

Hvorfor bygge opp en Meraki portefølje?

  • Rask og enkel å selge
  • Eksepsjonelle rabatter ved registrering av salgsavtale
  • Rask opparbeiding av ledelseposisjon
  • Effektive og vennlige støttetjenester
  • Klar for administrerte tjenester

Ressursene dine for oppbygging av en vellykket Meraki-portefølje

Cisco-sertifisering og innfasing

Cisco-sertifisering og innfasing

Meraki-opplæring

Meraki-opplæring

Salgsforløp

Salgsforløp

Vertikalt

Vertikalt
Tech Data kan hjelpe deg med å bli en Cisco-registrert Meraki forhandler. Det lokale Tech Data-teamet / det lokale MBA-teamet ditt vil levere bransjeledende støtte for innfasing og tilrettelegging for Cisco-forhandlere. Teamet levere ekspertstøtte for alle aspekter av programmer, prosesser og incentiver fra Cisco, samt råd om opplæring, spesialisering og utvikling av virksomheten.

Så snart innfasingen er gjennomført og som en Cisco Registered Partner, skal partnere være kjent med registrering av potensielle Meraki-salg på Ciscos CCW-nettbaserte plattform.

For å kunne foreta Cisco Meraki-forretningstransaksjoner må partnere i tillegg ha oppnådd Select-sertifiseringsstatus. Tech Data leverer såkalte "Select-bootcamp" for å legge til rette for dette tiltaket og støtte partnere på veien til Select-sertifisering. For å finne datoer for lokale Tech Data Select Bootcamps går du til http://www.techdata.no/cisco eller tar kontakt via E-POST.

Registrer deg på Meraki Partner-portalen her http://merakipartners.com/RegistrationForm
Tech Data leverer "360 Meraki"-opplæring, som omfatter slike ting som hvordan å posisjonere Meraki og hvordan å installere Meraki-produkter. Kontakt det lokale Azlan-teamet ditt for tidsplaner for "360 Meraki"-opplæringen.

Kommende Meraki (driftede)-netttseminarer, samt tidligere innspilte økter, kan ses her: https://meraki.cisco.com/webinars

Certified Meraki Networking Associate (CMNA). Sertifisert Meraki Networking-medarbeider (CMNA, Certified Meraki Networking Associate). Registrer deg for kommende, lokale én-dags praksiskurs her: http://merakipartners.com/apex/CMNASessions (krever pålogging på Meraki Partner-portalen, se avsnitt ovenfor for detaljer)

Hvis du allerede er en CMNA, er et 90-minutters oppfriskningskurs tilgjengelig her: http://merakipartners.com/apex/CMNARefreshSessions (krever pålogging på Meraki Partner-portalen). Dette oppdaterer produktkunnskapen din og lar deg fornye lisensene dine for reklamepakkene som du mottok etter den opprinnelige opplæringen.

Opplæring for styrking av salgsvirksomhet - Kontakt det lokale Tech Data-teamet.
Cisco kan hjelpe deg bygge opp en pipeline rundt Meraki via tjenesten nedenfor (du må være en Meraki-partner for å få tilgang), kan partnere kontakte interesserte sluttbrukere med vetikalspesifikt innhold. Det tilbys e-postmaler som partnere kan bruke til å invitere disse sluttbrukerne til Cisco-driftede opplæringsøkter. Partnere blir utstyrt med en unik referansekode, i invitasjonskoblingene, som gjør det mulig for Cisco å spore hvilke sluttbrukere som deltar i en økt og etter hvilken partners salgsaktiviteter. Dette har allerede vist seg å være en svært effektiv metode for generering av salgsforløp for noen av de aktive partnere våre som allerede selger Meraki.
 
Selv om Cisco Meraki nyter suksess over de fleste bransjer, har de vertikale markedene innen detaljhandel, utdanning, helsetjenester, turisme og underholdning hatt særlig fremgang.

Gå hit for vertikalspesifikk informasjon og tilfellestudier:

Retail            

Product - #FULLSTACK

Sørg for at du utplasserer hele pakken med Meraki-løsninger for å maksimere inntektene:

Trådløst (MR)

Trådløst (MR)
11 modeller
Multigigabit
802.11ac

Overvåkings- kameraer (MV)

Overvåkings- kameraer (MV)
Innendørs/utendørs
HD-opptak
 

Meraki Insight

Meraki Insight
hjelper IT-administratorer med
optimalisere sluttbrukeropplevelsen.

Svitsjer (MS)

Svitsjer (MS)
11 modeller
16-48 GE Ports

System- administrasjon (SM)

System- administrasjon (SM)
Mobiladministrasjon.
Prøv gratis her

Sikkerhet og WAN (MX)

Sikkerhet og WAN (MX)
8 modeller
50-10,000 clients
Opptil 1 Gb/s

Meraki Wireless Health (MWH)

Meraki Wireless Health (MWH)
forenkler optimalisering
av det trådløse nettverket.
Meraki GO/Enterprise

Meraki GO/Enterprise
For bedrifter av alle størrelser!
For videre assistanse med Meraki, Cisco-registreringsnivåer, CCW og mer…

KONTAKT DITT LOKALE TECH DATA TEAM UNDER

22 89 70 00