Choose Language: AT / BE / CHDE / CHFR / CHIT /CZ / DE / DK / EN / ES / FI / FR / IT / NL / NO / PL / PT / SE
landing-page-fi.png

Mikä Cisco Meraki on?

Sataprosenttisesti pilviohjattu verkkopalveluratkaisu:

Cisco Meraki on täydellinen pilviohjattu verkkopalveluratkaisu, joka kattaa langattomat yhteydet, kytkimet, tietoturvan, WAN-optimoinnin sekä MDM:n ja jota hallinnoidaan keskitetysti verkon kautta yhdestä koontinäytöstä. Meraki kattaa integroidut laitteistot, ohjelmistot ja pilvipalvelut. Tämä helppokäyttöinen pilviarkkitehtuuri auttaa ratkaisemaan uusia liiketoiminnan haasteita ja vähentää käyttökustannuksia samalla kun se antaa yrityksestäsi kuvan uusien ja mielenkiintoisten pilvipohjaisten verkkopalveluiden asiantuntijana.
 
Image

Pilviohjattujen verkkopalveluiden johtaja:

Tämä on Ciscon nopeimmin kasvava liiketoimintayksikkö, jonka odotettu vuosituotto on miljardi dollaria (10-kertainen kasvu vuoden 2012 yrityskaupasta). Tällä hetkellä toiminnassa on yli 450 000 aktiivista Meraki-pohjaista asiakasverkkoa, joissa on kymmeniä miljoonia laitteita ympäri maailmaa.

Saat Cisco Meraki -tuotteet ja lisenssit helposti Tech Datan ympärivuorokautisella InTouch-verkkotilausjärjestelmällä. Tämä auttaa tekemään tulosta nopeammin.
Image

Miksi haluaisit ottaa käyttöön Meraki-käytännön?

  • Helppo ja nopea myydä
  • Erinomaiset sopimuksen rekisteröintibonukset
  • Nopea liidien muodostus
  • Nopeasti reagoiva ja yritystason tuki
  • Valmis palveluntarjoajia (MSP) varten

Resurssisi onnistuneen Meraki-käytännön rakentamiseen

Cisco-sertifiointi ja perehdytys

Cisco-sertifiointi ja perehdytys

Meraki-koulutus

Meraki-koulutus

Myyntiliidien rakentaminen

Myyntiliidien rakentaminen

Vertikaalit

Vertikaalit
Tech Data voi auttaa sinua ryhtymään Cisco Registered -jälleenmyyjäksi. Paikallinen Tech Data -tiimi tarjoaa parhaan mahdollisen tuen, perehdytyksen ja edellytykset Ciscon jälleenmyyjille. Tiimi tarjoaa asiantuntevaa apua Ciscon ohjelmien, prosessien ja kannustimien kaikilla osa-alueilla sekä koulutusta, erikoistumista ja liiketoiminnan kehittämistä koskevia neuvoja.

Perehdytyksen ja Ciscon kumppaniksi rekisteröitymisen jälkeen kumppaneiden on tunnettava potentiaalisten Meraki-sopimusten rekisteröiminen Ciscon verkkopohjaisella CCW-alustalla.

Lisäksi Cisco Meraki -liiketoimintaa varten kumppaneiden on saavutettava Select-sertifiointistatus. Tech Data tarjoaa tätä varten kumppaneidensa tueksi Select-leirejä helpottamaan Select-sertifikaatin saavuttamista. Paikallisten Tech Datan Select-leirien päivämäärät ovat saatavana osoitteessa myynti.tdas@techdata.fi

Rekisteröidy Meraki-kumppaniportaaliin osoitteessa http://merakipartners.com/RegistrationForm
Tech Data tarjoaa 360 Meraki -koulutuksia, jotka kattavat esimerkiksi sen, miten Meraki positioidaan, sekä Meraki-tuotteiden asennuksen. Maakohtaisen koulutuksen aikataulu on saatavana osoitteessa myynti.tdas@techdata.fi Ota yhteys paikalliseen Tech Data -tiimiin 360 Meraki -koulutusten aikatauluja varten.

Tulevat Merakia esittelevät verkkoseminaarit sekä aiemmin tallennetut kurssit ovat saatavilla osoitteessa: https://meraki.cisco.com/webinars

Certified Meraki Networking Associate (CMNA). Rekisteröidy tuleviin yksipäiväisiin paikan päällä suoritettaviin käytännön kursseihin täällä: http://merakipartners.com/apex/CMNASessions (edellyttää Meraki-kumppaniportaaliin kirjautumista, katso lisätietoja yllä)

Jos olet jo CMNA-kumppani, 90 minuutin kertauskoulutus verkossa on saatavana täällä: http://merakipartners.com/apex/CMNARefreshSessions (edellyttää Meraki-kumppaniportaaliin kirjautumista). Sen avulla pidät tuotetietämyksesi ajan tasalla ja voit uudistaa alkuperäisen koulutuksen jälkeen saamiesi myynninedistämisvälineiden käyttöoikeudet.
Cisco auttaa sinua rakentamaan prospektointia Merakin ympärille. Seuraavan palvelun (vain Meraki-kumppaneille) kautta kumppanit voivat ottaa yhteyden kiinnostuneisiin loppukäyttäjiin vertikaalikohtaisen sisällön avulla. Tarjolla on sähköpostimalleja, joiden avulla kumppanit voivat kutsua nämä loppukäyttäjät Ciscon vetämille koulutuskursseille. Kullakin kumppanilla on kutsulinkin sisällä yksilöllinen viitekoodi, jonka avulla Cisco voi seurata, mitkä loppukäyttäjät osallistuivat koulutukseen minkäkin kumppanin toiminnan ansiosta. Tämä on jo osoittautunut erittäin tehokkaaksi liidien luomisen menetelmäksi joillekin kumppaneillemme, jotka jo myyvät aktiivisesti Merakia.
Cisco Meraki on ollut menestys useimmilla teollisuudenaloilla, erityisesti vähittäiskaupan, koulutuksen, terveydenhuollon, majoitusalan ja matkailun vertikaaleilla.

Katso täältä vertikaalikohtaisia tietoja ja esimerkkitapauksia:

Retail            

Tuote - #FULLSTACK

Make sure you are deploying the full stack of Meraki solutions to maximise your revenue:

Wireless (MR)

Wireless (MR)
11 Models
Multigigabit
802.11ac

Security Cameras (MV)

Security Cameras (MV)
Indoor/Outdoor
HD recording

Meraki Insight

Meraki Insight
auttaa IT-järjestelmänvalvojia
optimoimaan loppukäyttäjäkokemuksen.
 

Switching (MS)

Switching (MS)
11 Models
16-48 GE Ports

Systems Manager (SM)

Systems Manager (SM)
Mobile Device Management.
Free trial here

Security & WAN (MX)

Security & WAN (MX)
8 Models
50-10,000 clients
Up to 1 Gbps

Wireless Health (MWH)

Wireless Health (MWH)

yksinkertaistaa langattoman
verkon optimointia.

Meraki GO/Enterprise

Meraki GO/Enterprise
Kokoisellesi yritykselle!
Lisätietoja Merakista, Ciscon rekisteröintitasoista, CCW-alustasta ja muista...

OTA YHTEYS PAIKALLISEEN Tech Data -TIIMIIN: myynti.tdas@techdata.fi
Soita meille numeroon

020 155 3636